Muzeu i Kozmonautikës në Moskë. Ekskursion 2017 Korrik

Загрузил: admin в May 26, 2020

0

0

229

Nëse jeni të dhënë pas hapësirës, ​​ju sugjerojmë të vizitoni Muzeun e Kozmonautikës, i cili ndodhet në Rusi në Moskë. Nëse videoja doli të jetë interesante, ju lutemi pëlqeni dhe pajtohuni në kanalin YouTube.

→ Перейти по ссылке (Click on the link)Поделитесь в соц. сетях

Комментарии сайта (0)

Пожалуйста Авторизуйтесь или Зарегистрируйтесь для добавления комментария